АКУМУЛАТОРНА ВОДОСТРУЙКА K2 BATTERY - без включена батерия

Безплатна доставка

  • Производител:  Karcher
  • В наличност
  • Модел:  11172000
  • Артикулен номер:  34535
439.00лв.
   
Гаранция на продуктите

Удължаване на гаранцията



Марка
Стандартна Гаранция Бонус Гаранция Обща Гаранция Условия за удължаване
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент DeWalt в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Makita в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Stanley в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Metabo в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
     -
36 мес
12 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch зелена серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch синя серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.

Aкумулаторната водоструйка K 2 Battery на Karcher работи без необходимост от връка с електрическата мрежа. Благодарение на това може лесно и удобно да почистите малки коли, мотоциклети, велосипеди, лодки, както и да изпълните малки почистващи задачи навсякъде около дома, дори и без постоянна връзка с електричество. В комплекта не са включени зарядно устройство, както и батерия. Предлагат се като допълнителни аксесоари. Съвместима е със Starter Kit Battery Power 36/50. За да може да изсмуква вода от алтернативен източник на вода, уреда трябва да се свърже със смукателен маркуч на Karcher.

Предимства:

1. Сменяема 36 V акумулаторна батерия - Real Time технология with LCD дисплей на батерията: оставащо работно време, оставащо време на зареждане и капацитет на батерията. Мощна и дългтрайна благодарение на литиево йонните батерии;

2. Пистолет за високо налягане с дисплей за ниво на налягане - Разнообразие от различни дюзи и три различни нива на налягането за оптимални резултати при почистване на различни повърхности. Дисплеят на пистолета за високо налягане улеснява контрола на избраното ниво на налягане.

3. Всмукване на вода - Съвместима с маркуч за засмукване Karcher, за работа без да е необходимо свързване с водопреносната мрежа. Маркучът за засмукване може да бъде закупен отделно;

1. 2. 3.

4. Употреба на почистващ препарат - Маркуч за засмукване на почистващ препарат. Почистващите препарати на Karcher повишават ефективността и удължават ефекта от почистването;

5. Интегрирана система за съхранение на аксесоарите - Маркучът, струйниците и пистолета за високо налягане могат да бъдат съхранени прилежно и компактно;

6. Quick Connect връзка - Маркучът за високо налягане лесно и бързо се включва към машината и пистолета.

Технически параметри:
  • Максимално налягане (bar) 110
  • Дебит (l/h) 340
  • Максимална температура на подаване (OC) 40
  • Волтаж на батерията за продукти със сменяема батерия (V/ Ah) 36 / 5 / литиево-йонни акумулаторни батерии
  • Тегло без аксесоари (kg) 4,5
  • Размери (Д х Ш х В) (mm) 245 x 303 x 629
Стандартна окомплектовка:
  • Пистолети високо налягане, G 120 Q, Extended Quick Connect от страната на уреда
  • Единична струйна тръба Ротационна дюза
  • Маркуч за високо налягане, 4 m Интегриран воден филтър
  • Добавяне на почистващ препарат чрез смукателен маркуч Адаптер куплунг за градински маркуч A 3/4'
Подобни продукти