Парочистачка SC 2 Upright EasyFix

Безплатна доставка

  • Производител:  Karcher
  • В наличност
  • Модел:  15133450
  • Артикулен номер:  34621
229.00лв.
   
Гаранция на продуктите

Удължаване на гаранцията



Марка
Стандартна Гаранция Бонус Гаранция Обща Гаранция Условия за удължаване
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент DeWalt в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Makita в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Stanley в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Metabo в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
     -
36 мес
12 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch зелена серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch синя серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.

Използване на пара за справяне с мръсотията: Kärcher SC 2 Upright EasyFix почиства всякакъв твърд под, дори и дървен. С предварително зададената сила на парата, регулируема в 2 степени, парочистачката премахва до 99.999% от коронавирусите* и 99.99% от всички обичайни за дома бактерии** по твърди повърхности. Парочистачката е готова за употреба почти мигновено, има мобилен резервоар за чиста вода и патрон против котлен камък. Ергономичната дръжка има LED индикация за статуса на машината. Перфектна комбинация - още по-задълбочено почистване и смяна на микрофибърната кърпа без контакт с мръсотията. Микрофибърната кърпа се захваща за подовата дюз EasyFix с помощта на велкро.

Предимства:

1. Предварително зададената сила на парата, регулируема в 2 степени за различните повърхностти - Избор на символи за подови настилки дърво или плочки за идеалното количество пара;

2. Компактен дизайн и накрайник с гъвкава връзка - Ергономично и ефективно почистване на пода, независимо от ръста на потребителя, бладодарение на гъвкавия шарнир;

3. Непрекъсната пара и интегриран филтър за отстраняване на накип - Благодарение на интегрирания патрон водата автоматично се третира срещу образуване на котлен камък. Подвижен резервоар, в който може да се долива вода по всяко време - за продължителна пара, без да прекъсвате работа;

1. 2. 3.

4. Бързо загряване - След само 30 секунди загряване уредът е готов за работа. Червената пулсираща светлина индикира, че устройството загрява, а зелената светлина показва, че уредът е готов за работа;

5. Дюза за под EasyFix с гъвкава връзка за по-лесно управление, както и велкро система за захващане на микрофибърната кърпа - Оптимални резултати при почистване на всички видове твърди подови настилки благодарение на ефективната ламелна технология. Подмяна на почистващата кърпа без контакт с мръсотията, както и удобно закрепване на кърпата за почистване на пода благодарение на системата с велкро.

  • Сертификат за тест * Убива до 99,999% от коронавируса и 99,9% бактерии
  • Ефективност на площ за пълнене на резервоара (m²) приблизително 50
  • Изходна мощност (W) 1600
  • Дължина на кабела (m) 5
  • Време за загряване (мин) 0,5
  • Капацитет на резервоара (l) 0,4
  • Тип ток (Ph / V / Hz ) 1/220 - 240/50 - 60
  • Тегло без аксесоари (кг) 2,5
  • Тегло вкл. опаковка (кг) 3,8
  • Размери (L × W × H) (mm) 314 x 168 x 1185
* Тестовете показаха, че с точково почистване от 30 сек при макс. нивото на пара и директен контакт с почистваната повърхност с парочистачка Karcher, 99,999% от обвитите вируси, като коронавирус или грип (с изключение на вируса на хепатит-В), могат да бъдат премахнати върху обичайни гладки твърди повърхности на домакинството (тест-зародиш: Модифицирана-Vaccinia-Ankara-Virus). ** При основно почистване с парочистачка Керхер се отстраняват 99,99% от всички обичайни за дома бактерии върху гладки твърди повърхности, при условие че скоростта на почистване е 30 см/сек при макс. ниво на пара и при директен контакт с почистваната повърхност (тест-зародиш: Enterococcus hirae). Стандартнаокомплектовка:
  • Предпазен клапан Регулиране на количеството пара, Две степени, може да се регулира според вида на пода
  • Микрофибърна кърпа за под с велкро, 1 част (и) Филтър за отстраняване на накип
  • Подвижен резервоар за вода
Подобни продукти