Уреди за мобилно почистване с ниско и средно налягане KHB 6 Battery (без включена батерия)

Безплатна доставка

  • Производител:  Karcher
  • В наличност
  • Модел:  13280100
  • Артикулен номер:  34545
299.00лв.
   
Гаранция на продуктите

Удължаване на гаранцията



Марка
Стандартна Гаранция Бонус Гаранция Обща Гаранция Условия за удължаване
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент DeWalt в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Makita в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Stanley в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Metabo в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
     -
36 мес
12 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch зелена серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch синя серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.

Без връзка с електрозахранващата мрежа? Няма проблем! Karcher Ви предлага своя нов продукт - Ръчна акумулаторна водоструйна машина KHB 6 Battery. Лека,със средно налягане тя е изключително лесна за използване - просто трябва да се свърже директно към водопровода и е готова за работа. Почиства практически всичко около къщата, независимо от захранването посредством батерии 18 V от платформата на Karcher. Просто свържете маркуча и извън него. Градинските мебели, играчките и много други бързо се освобождават от досадната мръсотия с нежната дюза с плоска струя. Саксиите за цветя оцветени ли са с прашец и почва? В този случай трябва да се използва ефикасната ротационна дюза, с която дори тежкото замърсяване може да се отстрани без усилие. И двете дюзи са включени в обхвата на доставката. Дълготрайната и мощна литиево-йонна батерия (18 V / 2.4 Ah) и зарядното устройство се предлагат като специални аксесоари (не са включени в обхвата на комплекта). Дълготрайната и мощна литиево-йонна батерия може да се използва във всички безжични инструменти на 18 V платформата на Karcher Battery Power. Благодарение на иновативната технология Real Time, LCD дисплей показва оставащото време на работа, времето за зареждане и състоянието на зареждане по всяко време. Широката гама от аксесоари прави KHB 6 Battery още по-универсален.

Предимства:

1.18 V акумулаторна батерия от Battery Power платформата на Karcher* – Мощен уред, издръжлив и дълготраен благодарение на литиево-йонните батерии. Сменяемата акумулаторна батерия може да се използва във всички други уреди от 18-волтовата Battery Power платформа на Karcher. Технология Real time с LCD дисплей на батерията, отразяващ оставащо време на работа, оставащо време за зареждане и капацитет на батерията;

2.Ротационна дюза и дюза тип метла – Max. 24 бара за ефективно, мобилно и лесно почистване тях. Лесно сменяеми дюзи за бързо свързване;

3.Иновативен дизайн - цялото почистващо оборудване се държи в ръка под формата на пистолет, което позволява голяма гъвкавост и свобода при движение. Компактните й размери позволяват лесно съхранение на малки пространства.

Аксесоари за универсално приложение: **

1.Портативен електрически скрубер PS 20

2.Мулти Jet струйна тръба MJ 24 - ръчна с 5 различни дюзи

3.За труднодостъпни места: 360 ° връзка на ръчния VJ 24

* Батерията и зарядното устройство не са включени в цената

** Предлаган се отделно като аксесоари

Технически параметри:
  • Максимално налягане (bar) 24
  • Дебит l/h 200
  • Тегло без аксесоари (Kg) 1.5
  • Размери (L x W x H) (mm) 302 x 89 x 252
  • Диапазон на налягане Средно налягане
Стандартна окомплектовка:
  • Дюзи за високо налягане – ротационна и тип метла
  • Вграден воден филтър
  • Адаптер куплунг за градински маркуч А3/4'
Подобни продукти