ПАРОЧИСТАЧКА SC 2 PREMIUM WHITE

Безплатна доставка

  • Производител:  Karcher
  • В наличност
  • Модел:  15120900
  • Артикулен номер:  34511
309.00лв.
   
Гаранция на продуктите

Удължаване на гаранцията



Марка
Стандартна Гаранция Бонус Гаранция Обща Гаранция Условия за удължаване
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент DeWalt в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Makita в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Stanley в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Metabo в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
     -
36 мес
12 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch зелена серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.
24 мес. (ФЛ)
12 мес. (ЮЛ)
12 мес
24 мес
36 мес
36 мес
Регистрирайте тук вашият инструмент Bosch синя серия в срок до 4 седмици от датата на закупуването му и ще получите бонус гаранция.

Интуитивна и лесна за употреба - SC 2 Premium от Karcher. Подовата дюза Comfort Floor с гъвкава връзка предлага оптимална ергономичност и най-добрите условия за перфектно почистване. Интензитетът на парата може да се регулира на 2 нива в зависимост от повърхността и замърсяването. SC 2 Premium предлага широк комплект аксесоари за по-ефективно отстраняване на мръсотията, практично оборудване за съхранение на аксесоарите на борда и паркинг позиция на дюзите. Елиминира на 99,99 % бактериите в дома без употребата на химикали. Посредством правилното приложение на аксесоарите и памучните кърпи за дюзите ефективно почиства плочи, котлони, абсорбатори, а дори и най-малките пукнатини са хигиенично чисти. Упоритите петна са надеждно отстранени.

Предимства:

1. Съхранение на аксесоарите и паркинг позиция - Практично съхранение на аксесоарите и удобно прибиране на дюзата за под при прекъсване на работата;

2. Комплект за почистване на под EasyFix с гъвкав шарнир на подовата дюза и удобно закрепване с велкро на кърпата за под – Оптимални резултати при почистване на всички видове твърди подови настилки благодарение на ефективната ламелна технология. Подмяна на почистващата кърпа без контакт с мръсотията и удобно поставяне на кърпата за под с велкро. Ергономично и ефективно почистване на пода, независимо от ръста на потребителя, бладодарение на гъвкавия шарнир;

3. Защита за деца на пистолета за парата - Системата за заключване предлага сигурна защита срещу използване на уреда от деца;

1. 2. 3.

4. Многофункционално оборудване с аксесоари - Почистване на различни повърхности според потребностите чрез дюзата за под, ръчната дюза, кръглата четка и множество други аксесоари;

5. Кърпа за под и калъф за ръчен накрайник от висококачествен микрофибър - За пълно почистване;

6. 2-степенна система за регулиране на количеството на парата - Количеството на парата може да се регулира индивидуално в зависимост от вида на повърхността и на степента на замърсяване.

  • Сертификат за тест* Отстранява 99,999% от коронавирусите* и 99.9% от всички обичайни за дома бактерии**
  • Производителност на площ с едно пълнене на резервоара (m²) 75
  • Консумирана мощност (W) 1500
  • Максимално налягане на парата (bar) 3,2
  • Дължина на кабела (m) 4
  • Време за загряване (мин) 6,5
  • Обем на резервоара/котела (l) 1
  • Вид на тока (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
  • Тегло без аксесоари (kg) 2,9
  • Тегло вкл. Опаковка (kg) 4,6
  • Размери (Д х Ш х В) (mm) 380 x 254 x 260
* Тестовете показаха, че с точково почистване от 30 сек примакс. нивото на пара и директен контакт с почистваната повърхност спарочистачка Karcher, 99,999% от обвитите вируси, като коронавирус или грип (сизключение на вируса на хепатит-В), могат да бъдат премахнати върху обичайнигладки твърди повърхности на домакинството (тест-зародиш:Модифицирана-Vaccinia-Ankara-Virus). ** При основно почистване с парочистачка Karcher се отстраняват 99,99% от всички обичайни за дома бактерии върху гладкитвърди повърхности, при условие че скоростта на почистване е 30 см/сек примакс. ниво на пара и при директен контакт с почистваната повърхност(тест-зародиш: Enterococcus hirae).Стандартнаокомплектовка:
  • Защита за деца Предпазен клапан
  • Регулиране на количеството пара, в ръкохватка Комплект за почистване на подове, EasyFix + удължаващи тръби (2 × 0.5m)
  • Интегрирана фуния за пълнене Кърпа за под от микрофибър, 2 част (и)
  • Аксесоари, ръчна дюза, точкова дюза, силова дюза, кръгла четка (малка), кръгла четка (голяма) Микрофибърен калъф за ръчна дюза, 1 част (и)
  • Съхранение на аксесоарите и паркинг позиция Маркуч за пара с пистолет, 2 m
Подобни продукти